Museo Storico della Citta – Bergamo

Dit museum is ondergebracht in het klooster van S. Francesco. Het museum verzamelt gegevens over de geschiedenis van de stad Bergamo en de provincie, vanaf het midden van de 18de eeuw tot de Tweede Wereldoorlog. Tentoongesteld staan onder meer schilderijen, textiel, wapens, medailles, tekeningen, documenten en foto’s. Deze voorwerpen zijn op een educatieve manier gerangschikt. Er worden regelmatig tijdelijke exposities georganiseerd.

Adres:
Piazza Mercato del Fieno, 6/a
Bergamo
Tel: 035 247116
E-mail: info@museostoricobg.org

Internet: 
Museo Storico della Città – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl