Museo di Scienze Naturali – Bergamo

Dit museum werd in 1917 opgericht door Enrico Caffi. De basis van dit museum wordt gevormd door de collecties geologie, botanie, zoölogie en etnografie die afkomstig zijn van het Regio Istituto Tecnico. Bij binnenkomst van het museum wordt u direct geconfronteerd met een levensgrote replica van een mammoet. Vervolgens komt u in een zaal waar gewervelden worden behandeld. Systematisch staan de diverse soorten tentoongesteld zoals vissen, amfibieën en reptielen. Een speciale zaal is ingeruimd voor zoogdieren en kleine insecten. In de zaal van de paleontologie kunt u kennis maken met miljoenenjaren oude fossielen van planten en dieren die in dit deel van Italië geleefd hebben.

Adres: 
Piazza Cittadella, 10
Bergamo
Tel: 035 286011
E-mail: museoscienze@comune.bg.it

Internet: 
Museo di Scienze Naturali – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl