Museo Civico Archeologico – Bergamo

Dit leuke en interessante museum is onderverdeel in een aantal secties. De prehistorische sectie met vondsten uit het Paleolithicum tot aan de Bronstijd waar u onder andere Etruskische en bronzen vazen kunt aanschouwen en voorwerpen uit de late IJzertijd. In de epigrafische sectie vindt u onder meer bewerkte grafstenen, altaren en architecturale fragmenten. De sectie die de Middeleeuwen behelst staat in het teken van Gotische en Lombardische voorwerpen zoals zwaarden, speren en gouden sieraden.

Adres: 
Piazza Cittadella, 9
Bergamo
Tel: 035 242839
E-mail: archeomuseo@comune.bg.it

Internet: 
Museo Civico Archeologico – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl