Museo Arte Sacra San Martino – Alzano Lombardo

Dit museum, dat is verbonden aan de 17de-eeuwse Basilica di San Martino, herbergt een interessante collectie religieuze kunst. De schilderijencollectie bevat werken van Cavagna, Fra’ Galgario en Previtali. Op de eerste verdieping kan men zilverwaren, misgewaden en een 16de-eeuws zilveren processiekruis bewonderen. Het pronkstuk van de collectie is een 16de-eeuws paneel van de hand van Palma de Oudere. Hierop staat Sint Pieter uit Verona afgebeeld.

Adres: 
Piazza Italia, 8
Alzano Lombardo
Tel: 035 516579
E-mail: info@museosanmartino.org

Internet: 
Museo d’Arte Sacra San Martino – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl