Castello – Brescia

Deze oude burcht van Brescia is gelegen op de top van de heuvel Cidneo. Het kasteel, compleet met wallen, torens en ophaalbruggen, is gebouwd tussen de 13de en de 16de eeuw. Oorspronkelijk werd het kasteel in de Middeleeuwen door de vrije stad gebouwd. Daarna hebben de Scaligeri en de Venetianen het kasteel een aantal keren uitgebreid. Vanaf de Torre del Mirabella heeft u een prachtig uitzicht op de stad en wijde omgeving. Het Castello herbergt het Museo del Risorgimento en het Museo delle Armi Marzoli, het grootste wapenmuseum van Italië. Tevens is hier de Specola Cidnea (sterrenwacht) en een museum voor modelspoorbanen gevestigd.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl