Musea

Bij het Iseomeer zijn diverse interessante musea te vinden. De musea zijn meestal geopend vanaf 09.00 of 10.00. Ze sluiten tussen de middag en gaan veelal weer open van 14.30 tot ongeveer 17.00 of 18.00. De openingstijden variëren per seizoen; ze zijn uiteraard ruimer tijdens het hoogseizoen. Veel musea zijn op maandag gesloten. Als u in Bergamo bent, moet u zeker een bezoek brengen aan de Accademia Carrara, één van de belangrijkste musea in Italië. De collectie is rijk en interessant. Vandaag de dag huisvest het museum meer dan 18.000 werken van Italiaanse en andere meesters uit de 15de tot de 18de eeuw. Te zien zijn onder meer meesterwerken van Botticelli, Raffaello, Bellini en Donatella. Daarnaast zijn er ook enkele werken van Rubens, Clouer, Titiaanen Breughel de Oude te bewonderen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl