Monastero di Santa Giulia – Brescia

Het klooster van Santa Giulia is een van de indrukwekkendste Lombardische complexen en ligt iets voorbij het Piazza del Foro. Het klooster werd gesticht door koning Desiderius maar in 1798 werd het klooster al weer opgeheven. Vandaag de dag kunt u het klooster nog steeds bezichtigen. Het klooster is een dooldof van hoven, gebouwen en kerken die na elkaar werden gebouwd. Zo dateert de kerk San Salvatore uit de vroege Middeleeuwen en stamt het oratorium Santa Maria uit de 13de eeuw. Het Monastero di Santa Giulia vormt thans de achtergrond van het stadsmuseum waar meer dan 10.000 voorwerpen uit de prehistorie tot de 19de eeuw zijn tentoongesteld.

Internet: 
Monastero di Santa Giulia – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl