Eremo di San Pietro – Pregasso

Het is aan te raden om een bezoek te brengen aan de Eremo di San Pietro, een kerk uit de 14de eeuw. Deze kerk is te vinden in het kleine dorpje Pregasso. Dit kleine heilige gebouw is gebouwd op een panoramische rots. Om op de top van deze rots te geraken, moet u een steile weg beklimmen die is uitgehakt in de rots. Vanaf de top heeft u een schitterend uitzicht over het Lago d’Iseo. Het religieuze gebouw heeft een puntgevel en is versierd met Sarnico-steen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl