Sentierone – Bergamo

De oude stad van Bergamo is eenvoudig te voet te verkennen. Er is bijna geen autoverkeer in dit deel van de stad. Het hart de van Bergamo Bassa, de benedenstad, is een plein, Sentierone geheten. Dit plein kan eenvoudig te voet worden bereikt vanaf het treinstation op de Viale Papa Giovanni XXIII. Sinds mensenheugenis komen de inwoners van Bergamo hier samen. Hier werd vroeger ook markt gehouden. Hoewel het door de inwoners een plein wordt genoemd, heeft het meer weg van een brede weg. Aan een zijde wordt de Sentierone begrensd door de schitterende façade van de kerk San Bartelomeo. In deze kerk is het Martinengo altaarstuk te bewonderen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl