Piazza Vecchia – Bergamo

Het bekendste plein van de stad Bergamo is de Piazza Vecchia. Het centraal gelegen Piazza Vecchia ligt in de Citta Alta en daaraan liggen onder andere het Palazzo della Raggione, de dom en de kerk Santa Maria Maggiore met daarin het graf van de musicus Gaetano Donizetti. Dit plein was het hart van het oude Bergamo. Het is gebouwd aan het einde van de 15de eeuw en is vandaag de dag nog steeds de favoriete ontmoetingsplek van de oudere inwoners en toeristen. Op het plein staat een mooie 18de-eeuwse fontein. Het al eerder genoemde Palazzo della Raggione is gebouwd in de 12de eeuw maar is de eeuwen die volgden vaak gerenoveerd.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl