Piazza Mascheroni – Bergamo

In vroeger tijden heette dit plein Piazza Nuova. Het was het marktplein van de stad Bergamo. Aan het plein bevinden zich mooie koopmanshuizen uit de 16de eeuw. Indrukwekkend is het 18de-eeuwse Palazzo Roncalli. Op het Piazza Mascheroni staat een grote toren uit de 14de eeuw. Naast deze toren staat het Palazzo Benaglio dat werd gebouwd in de 14de eeuw. Dit paleis staat bekend om de 16de-eeuwse fresco’s.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl