Piazza Duomo – Brescia

In de stad Brescia zijn drie grote pleinen te vinden te weten Piazza Duomo, Piazza della Loggia en Piazza Vittoria. Op deze stadspleinen leven de inwoners van de stad. Ook bij toeristen zijn de pleinen geliefd maar dit komt onder andere door de schitterende gebouwen die aan de pleinen staan. Zo kunt u op de Piazza Duomo onder andere uitkijken op de Duomo Vecchio, een oude kathedraal. Aan dit plein staat ook de Rotonda, een schitterend 11de-eeuws Romaans bouwwerk. Het opvallendste bouwwerk is echter de Duomo Nuovo, de nieuwe kathedraal. Deze Duomo wordt gekenmerkt door een indrukwekkende 18de-eeuwse gevel die is opgetrokken uit wit marmer.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl