Piazza della Vittoria – Brescia

Naast het Piazza Duomo en het Piazza della Loggia is het Piazza della Vittoria het derde belangrijke plein van de stad Brescia. Dit plein wordt gekenmerkt door een bijzondere geometrie. Het plein is ontworpen door een beroemde architect en stadsplanner die leefde van 1881 tot 1960. Het plein werd in de periode 1926-1932 aangelegd in het oude middeleeuwse centrum van de stad, dit tot onvrede van de bewoners. Zij waren van mening dat er al genoeg pleinen in Brescia waren en dat het historische centrum behouden moest blijven. Aan het plein staan enkele mooie gebouwen waaronder het Palazzo delle Poste, de Quadriportico en de Rivoluzione toren. Tegenwoordig wordt op dit plein een antiekmarkt gehouden, op iedere tweede zondag van de maand.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl