Piazza della Loggia – Brescia

Het Piazza della Loggia is net als de andere belangrijke pleinen van Bresciagelegen in het centrum van de oude binnenstad. Gelukkig is het grootste gedeelte van dit oude centrum voetgangersgebied zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het roekeloze rijgedrag van de lokale Italiaan. Het Piazza della Loggia is een van de mooiste Venetiaanse pleinen. Het plein is ontworpen door de Venetiaan Podesta Marco Foscari en aangelegd in de 15de eeuw. Aan het plein werd later de Loggia gebouwd, een schitterend bouwwerk dat vandaag de dag dienst doet als stadhuis. Het gebouw is ontworpen door de beroemde architecten Sansovino en Palladio en werd gebouwd tussen 1492 en 1570. Andere bezienswaardigheden aan het Piazza della Loggia zijn de Monte Vecchio en de Monte nuovo di Pieta.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl