Arcaden – Brescia

De drie grote pleinen in het centrum van Brescia worden niet alleen omringd door imposante bouwwerken maar ook door leuke arcaden. De vele straten die uitkomen op de drie grote pleinen worden bevolkt door knusse cafés, kleine winkeltjes en ouderwetse bakkers. De beste winkelgalerij is te vinden in de Porticiwijk. Deze wijk werd in de 18de eeuw gebouwd in wat tegenwoordig de Via X Giornate heet. In deze straat kunt u genieten van mooie juweliersetalages en mooie boetieks.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl