Winkelen

Als u op vakantie gaat, dan heeft u bij uw terugkeer niet alleen veel te vertellen, maar waarschijnlijk ook een aandenken voor de thuisblijvers meegenomen. In de plaatsen rond het meer heeft u genoeg keus om uzelf of de thuisblijvers te verwennen met prachtige kleding, schitterende lederwaren of heerlijke delicatessen. Als u in de kleinere dorpen niets kunt vinden van uw gading, dan kunt u altijd nog uitwijken naar één van de steden in de omgeving, hier zult u zeker slagen. Italië is het Mekka voor liefhebbers van winkelen, maar voor de bekende modehuizen moet u wel een dikkere portefeuille hebben. Gelukkig is niet alles even duur en wie goed zoekt, kan zeer tevreden zijn met de prijs van een aankoop

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl