Pretparken

Wjie tijdens zijn vakantie verblijft aan het Gardameer, hoeft zich geen moment te vervelen. Naast de gezellige badplaatsen met hun charmante haventjes en leuke terrasjes en de vele mogelijkheden voor vertier op, in en rond het water, zijn er ook diverse pretparken, waterparken en dierentuinen te vinden. De parken zijn stuk voor stuk de moeite waard en vooral gezinnen met kinderen zullen zich hier geen moment vervelen. Dus wilt u tijdens uw vakantie eens wat anders, dan is een bezoek aan één van onderstaande parken echt een aanrader.

Pretparken

Gardaland

Movie Studios – Canevaworld

Park Jungle Adventure

Waterparken

Aqua Paradise Waterpark

Cavour Waterpark

Pico Verde Waterpark

Dierentuinen

Natura Viva Safaripark

Parken en tuinen

Waterfalls Park

Sigurta’ Garden-Park

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl