Gardaland

Aan de oevers van het Gardameer ligt het grootste pretpark van Italië, Gardaland. Het is een fantastisch park met maar liefst 38 achtbanen en attracties. Ieder jaar bezoeken meer dan 3 miljoen mensen het park. De absolute topattractie van het park is The Corsairs. In kleine, smalle bootjes vaart u door dichte mist. Onderweg heeft u enge ontmoetingen met zeeslangen, wordt u beschoten vanuit Spaanse forten en vaart u langs indrukwekkende slagschepen. Ontsnapping uit Atlantis is een avontuurlijke reis langs de hoogste watervallen van Europa. Andere topattractie zijn de Palablu, een zwembad vol met dolfijnen, en een replica van de Egyptische ruïnes van Abu Simbel.

De laatste twee jaar heeft het park weer enkele nieuwe aanwinsten gepresenteerd zoals Fantasy on Ice, Prezzomolo’s Tree House en het Mad House. Er is vandaag de dag ook een Gardaland hotel waar bezoekers dagelijks 11 spectaculaire shows kunnen bijwonen. In het hotel zijn maar liefst vijf restaurants gevestigd waar u heerlijk kunt genieten van echt Italiaans eten. Het park is geopend van 1 april t/m 1 oktober. In de maanden december en januari enkele dagen geopend.

Internet: 
Gardaland – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl