Uitgaan

Over het algemeen is het nachtleven rond het Gardameer redelijk rustig, maar in vrijwel iedere badplaats zijn enkele barretjes te vinden waar het ‘s avonds heel gezellig is. In de grotere plaatsen in de omgeving zijn enkele goede discotheken te vinden. Wie niet wil wachten tot de avond om uit te gaan, kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een pretpark, een dierentuin of een waterpark. De parken zijn stuk voor stuk de moeite waard en vooral gezinnen met kinderen zullen zich hier geen moment vervelen. Dus wilt u tijdens uw vakantie eens wat anders, dan is een bezoek een pretpark een echte aanrader.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl