Tremosine

Tremosine ligt ten westen van het Gardameer. De gemeente trekt vooral toeristen die er op uit willen trekken in de natuur. Rond Tremosine ligt een prachtige bosrijke en heuvelachtige omgeving waar het heerlijk wandelen is. Er zijn diverse wandelroutes uitgestippeld en een beetje wandelervaring is wel vereist vanwege de vaak lastige parcours. Ook met de auto kunt u de omgeving goed verkennen. Vanuit het dorp bent u snel in één van de plaatsen die aan het Gardameer zelf liggen, zodat ook strand en watersport tot de mogelijkheden behoren als u in deze plaats verblijft.

Internet: 
Tremosine – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl