Toscolano Maderno

Toscolano Maderno is een kleine plaats dichtbij het veel grotere Gardone Riviera. Tegenwoordig is Toscolano Maderno één dorp, maar vroeger bestond het uit twee dorpen. Daardoor heeft het plaatsje nu twee centra, wat een bezoek weer extra leuk maakt. Toscolano Maderno heeft een gezellig haventje waar u aan een terrasje gezellig wat kunt drinken alvorens een bezoek te brengen aan de kerk die is gewijd aan de Heilige Petrus en de Heilige Paulus. De kerk is gebouwd op de plek waar ooit de burcht van de plaatst te vinden was.

Internet: 
Toscolano Maderno – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl