Torbole sul Garda

Torbole is een kleine plaats met weinig faciliteiten. In de omgeving zijn echter meer dan voldoende uitstapjes te maken, zoals de markt in Peschiera of de winkels van Riva del Garda. Torbole ligt aan de noordoostelijke punt van het Gardameer. Het is er heel wat rustiger dan in het nabij gelegen Riva. Hier kunt u rustig zeilensurfen of zonnebaden zonder dat u gestoord wordt door het kabaal van motorboten. Deze laatsten zijn hier immers verboden.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl