San Felice del Benaco

San Felice del Benaco is prachtig gelegen op een uitstekende landtong aan de westoever van het Gardameer. San Felice del Benaco heeft als bezienswaardigheid het grootste eiland van het Gardameer, dat overigens privébezit is. Aan het begin van de 12de eeuw liet Fransiscus van Assisi een klooster op dit eiland bouwen. Vanuit San Felice del Benaco kunt u een rondvaart om het eiland maken. San Felice del Benaco leent zich uitstekend voor diverse vormen van watersport en het klimaat in deze plaats behoort tot de warmste van de streek rond het Gardameer.

Internet: 
San Felice – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl