Salo

Salò ligt aan de westoever van het Gardameer en is een chique badplaats. Langs het meer loopt een mooie boulevard, de Lungolago Zanardelli. Gasparo da Salò, de uitvinder van de viool kwam uit deze plaats. Ondanks de vele culturele bezienswaardigheden is Salò vooral in trek als badplaats. De mooie hotels, de fraaie boulevard, de vele gezellige terrasjes en de leuke winkels hebben er allemaal toe bijgedragen dat Salò zeer in trek is bij toeristen. Er zijn enkele strandjes aan het meer te vinden en hier kunnen allerhande watersporten worden beoefend. In Salò is een kerk in Gotische stijl uit de 15de eeuw te vinden. In de kerk zijn prachtige schilderijen en beeldhouwwerken te vinden.

Internet:
Salò – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl