Riva del Garda

Riva del Garda ligt bij het noordelijkste puntje van het Gardameer. In Riva del Garda is een mooie en levendige jachthaven te vinden waar prachtige motorboten en plezierjachten te bewonderen zijn. Riva is een chique plaats, waar de internationale jetset een graag geziene gast is. Er zijn talloze winkels met designerartikelen te vinden in het moderne deel van het stadje. Hier vinden we ook gezellige terrasjes waar men kan genieten van een hapje en een drankje. In het oude stadscentrum heerst een middeleeuwse sfeer. In het 12de-eeuwse Rocca-kasteel is een archeologische tentoonstelling te bewonderen. Riva del Garda is een prima uitvalsbasis voor liefhebbers van de watersport. Er kunnen onder meer bootjes worden gehuurd om een tocht te maken over het meer. Even buiten Riva del Garda vinden we een ruim 1500 meter hoge rots, de Rochetta. Liefhebbers van stevige wandeltochten komen hier ruimschoots aan hun trekken.

Internet: 
Riva del Garda – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl