Padenghe sul Garda

Padenghe sul Garda ligt aan de zuidwestelijke oever van het Gardameer. De belangrijkste bezienswaardigheid van Padenghe is de ruïne van een kasteel. De buitenmuren en torens van het kasteel staan nog overeind en vanaf de ruïne heeft u een prachtig uitzicht over het Gardameer. Ook bezienswaardig is de 12de-eeuwse San Emiliano kerk. In de buurt van het kasteel is de 18de-eeuwse Villa Barbieri te vinden. In de 17de-eeuwse parochiekerk hangen enkele fraaie schilderijen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl