Ospedaletto di Pescantina

Ospedaletto di Pescantina is een plaats gelegen tussen de stad Verona en het Gardameer op de linkeroever van de rivier de Adige. Het ligt in een heuvel- en bosrijke omgeving, ideaal voor liefhebbers van de natuur. Ook mensen met een passie voor wandelen en mountainbiken komen hier aan hun trekken. In Ospedaletto di Pescantina zijn enkele bezienswaardige kerken te vinden. De San Rocco is een 15de-eeuwse kerk. Ook het bezoeken waard zijn de Lorenzo martire kerk en de 12de-eeuwse San Michele Arcangelo kerk. Verder zijn er enkele schitterende villa’s te vinden en niet te vergeten een museum gewijd aan het leven rond de rivier de Adige.

Internet: 
Ospedaletto di Pescantina – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl