Marciaga

Marciaga ligt aan de oostoever van het Gardameer. Marciaga is populair bij toeristen vanwege de vele mogelijkheden die het plaatsje biedt. Watersporters komen aan hun trekken op het meer of op een van de strandjes bij Marciaga. Liefhebbers van de natuur kunnen hun hart ophalen in de prachtige omgeving waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Ook op cultureel gebied heeft Marciaga een hoop te bieden, zo zijn hier onder meer Villa Bosco en het sanctuarium van de Madonna del Soccorso te vinden. Vanwege de ligging aan het meer is de lokale keuken voornamelijk gericht op visen schelpdieren. Iedere maandag en vrijdag kunt u een excursie maken die u langs verschillende dorpjes langs het Gardameer voert, gedeeltelijk over de weg en gedeeltelijk per boot over het water.

Internet: 
Marciaga – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl