Manerba del Garda

Manerba del Garda is een kleine plaatsje in de buurt van het grote Desenzano del Garda, met 20.000 inwoners de grootste stad aan het Gardameer. Manerba ligt aan de zuidwestoever van het Gardameer. Het plaatsje heeft een levendig oud centrum met leuke winkeltjes en gezellige restaurants waar u heerlijk kunt genieten van de plaatselijke keuken. Vanuit de haven van Manerba heeft u een mooi uitzicht over het meer en de achterliggende bergen. Bij het plaatsje zijn verschillende strandjes te vinden waar het heerlijk toeven is in het milde klimaat. Het meer leent zich uitstekend voor diverse vormen van watersport. Vanuit Manerba zijn ook verschillende excursies per boot te maken.

Internet: 
Manerba – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl