Malcesine

Malcésine ligt aan de noordoostoever van het Gardameer. Het pittoreske dorpje is zeer geliefd bij toeristen en de bijnaam van Malcésine is dan ook niet voor niets ‘Parel van het Gardameer’. In het hoogseizoen kan het er dan ook heel druk zijn. In de smalle straatjes van de oude stad zijn talloze winkeltjes te vinden, waar van alles te koop is. Het stadje heeft een leuk haventje omringd door gezellig terrasjes, waar u kunt genieten van een hapje of een drankje. Het meer leent zich uitstekend voor watersport en er worden hier regelmatig prestigieuze zeilwedstrijden gehouden. Vanuit Malcésine kunt u met een kabelbaan naar boven, vanwaar u een adembenemend uitzicht heeft over het meer en de omgeving.

Internet:
Malcécine – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl