Limone sul Garda

Limone ligt aan de noordwestoever van het Gardameer. De naam van het stadje komt van het Latijnse woord ‘Limen’ wat grens betekent. Het is een schilderachtig stadje dat zeer in trek is bij toeristen. Vanuit de mooie hotels aan het meer heeft u een mooi uitzicht over het meer en de aan de overkant van het meer gelegen Monte Baldo. Het stadje heeft een gezellige boulevard met diverse terrasjes waar u van een hapje en een drankje kunt genieten. In het oude stadsgedeelte zijn allemaal kleine straatjes te vinden met leuke winkeltjes, waar het in het hoogseizoen een drukte van jewelste is. Het meer leent zich uitstekend voor watersport of een rustgevend boottochtje.

Internet: 
Limone – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl