Lazise

Lazise ligt aan de zuidoostoever van het Gardameer. De plaats is zeer in trek bij toeristen. Bij het betreden van dit kleine stadje is het alsof u terug in de tijd gaat naar de Middeleeuwen. Een groot deel van de oude stadsmuur, gebouwd door de Della Scala familie, compleet met torens en kantelen is bewaard gebleven. Ook is hier een 11de-eeuws kasteel te vinden, dat in de 14de eeuw na verval is herbouwd. Ook het bezichtigen waard is de 12de-eeuwse S. Nicolo-kerk in Romaanse stijl. Binnenin zijn diverse fresco’s te bewonderen. Langs het Gardameer loopt een fraaie boulevard met talloze gezellige terrasjes en winkeltjes. Ook heeft Lazise een leuk haventje en enkele strandjes. Net buiten het stadje is een groot waterpark te vinden met allerhande glijbanen. Ook het in de buurt gevestigde themapark met betrekking tot films, stunts en amusement is het bezoeken waard.

Internet: 
Lazise – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl