Gargnano

Gargnano ligt aan de westoever van het Gardameer. Door het milde klimaat en de beschutting van de achterliggende bergen vindt men hier een weelderige begroeiing van onder meer citrusbomen en olijfbomen. Gargnano is een geliefd vakantieoord, maar van massatoerisme is geen spraken. Hier kunt u ’s avonds rustig op een terrasje genieten van een drankje. Vanuit Gargnano kunt u mooie wandeltochten maken door het achterland. Aan het meer ligt de prachtige Villa Feltrinelli, ooit de verblijfplaats van Benito Mussolini. Nu worden er diverse cursussen gegeven.

Internet: 
Gargnano – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl