Gardone Riviera

Gardone is een zeer luxueuze badplaats aan de westoever van het Gardameer en dan ook niet goedkoop. Hier vindt u hotels die van alle gemakken zijn voorzien en talloze uitstekende restaurants langs de fraaie boulevard. Gardone kent als een van de weinige plaatsen aan het Gardameer geen lange historie. De plaats ontstond aan het einde van de 19de eeuw door toedoen van de Duitser Luigi Wimmer, die in de gaten had dat er op deze plek mogelijkheden lagen op een prachtig vakantieoord op te zetten. Vanaf Gardone heeft u een prachtig uitzicht over het Gardameer. In het dorp is een fraaie botanische tuin te vinden die werd aangelegd door Dr. Artur Hruska. Aan het begin van de zomer is de tuin op zijn mooist en bloeit alles weelderig.

Internet: 
Gardone – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl