Garda

Garda, de plaats waaraan het meer zijn naam ontleent, ligt aan de zuidoostoever van het Gardameer. Het dorp is erg toeristisch. Dit blijkt onder meer uit het feit dat de oude haven van Garda is gedempt en plaats heeft gemaakt voor een groot plein. In het grotendeels autovrije centrum zijn gezellige terrasjes, leuke winkeltjes en restaurants te vinden. Liefhebbers van watersport kunnen terecht op een van de vele strandjes. Buiten het stadje vindt men rust. Het stadje is een prima uitgangspunt voor het maken van verschillende tochten per auto, mountainbike of te voet. Een mooie wandeltocht kunt u bijvoorbeeld maken naar de Punta di S. Vigilio, een rotspunt ten westen van Garda die een stuk het meer in steekt. Vanaf de rots heeft u een adembenemend uitzicht over de baai.

Internet: 
Garda – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl