Desenzano del Garda

Desenzano is met 20.000 inwoners de grootste stad aan het Gardameer. De stad ligt aan de zuidoever van het Gardameer en is een zeer populair vakantieoord. Desenzano heeft een levendig oud centrum waar u heerlijk kunt eten in de haven op een van de vele terrassen of lekker kunt winkelen. Eens in de maand wordt er een grote antiekmarkt gehouden waar veel toeristen op af komen. De toeristen slenteren langs de talloze kraampjes die zijn te vinden in de oude straatjes van de stad. Buiten de stad ligt één van de grootste discotheken van Italië, Genux, met totaal 16.000 m2 aan dansvloeren en een capaciteit van 12.000 mensen.

Internet:
Desenzano – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl