Costermano

Costermano ligt aan de oostkust van het Gardameer. Het dorp ligt op een berg en vanuit het dorp heeft u dan ook een prachtig uitzicht op het Gardameer. De bosrijke omgeving trekt veel natuurliefhebbers aan, maar ook sportievelingen komen hier aan hun trekken. Watersporters genieten van de mogelijkheden van het Gardameer en wandelaars trekken de bossen in de omgeving in. Er zijn diverse uitgestippelde wandelroutes die de wandelaars door bergen en dalen voeren. In Costermano moet u een bezoek brengen aan een lokaal restaurant om te genieten van de verfijnde keuken van deze streek. Costermano ligt op ongeveer dertig kilometer van de stad Verona. In de zomermaanden worden hier in de Romeinse arena operavoorstellingen gegeven.

Internet: 
Costermano – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl