Cavalcaselle di Castelnuovo

Cavalcaselle ligt op enkele kilometers afstand van het Gardameer in een glooiend heuvellandschap, omringd door akkers, wijngaarden, cipressen en boomgaarden. Vanuit Cavalcaselle kunt u leuke wandeltochten maken in de prachtige omgeving. Op ongeveer 20 kilometer afstand van Cavalcaselle ligt de stad Verona. In de zomermaanden moet u deze stad zeker aandoen om één van de opera’s die in de oude Romeinse arena worden opgevoerd te bezoeken.

Internet: 
Cavalcaselle di Castelnuovo – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl