Brenzone

Brenzone ligt aan de oostkust van het Gardameer tussen Garda en Malcésine. De gemeente Brenzone wordt gevormd door een aantal kleine dorpjes, waaronder Magugnano, Assenza, Porto di Brenzone en Castelletto. Tegen de wand van de Monte Baldo liggen de overige dorpjes. Deze middeleeuws aandoende dorpjes zijn het bezoeken zeker waard. Vanuit de aan het Gardameer gelegen dorpjes Assenza en Magugnana kunt u met de auto de berg oprijden. Tijdens de rit heeft u een schitterend uitzicht op de omgeving.

Internet: 
Brenzone – officiële site

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl