Arco

Arco ligt ten noorden van het Gardameer. De prachtige en beschutte ligging van Arco heeft er voor gezorgd dat het een zeer populaire vakantieplaats is geworden. Het klimaat in Arco is mild en dat is terug te zien aan de flora. U kunt rond het dorp palmbomen en olijvenbomen vinden. De heuvelachtige omgeving trekt natuur- en sportliefhebbers van over de hele wereld. Met name mountainbikers en rotsklimmers komen hier aan hun trekken. De omgeving van Arco leent zich ook uitstekend voor het maken van prachtige wandeltochten. In de heuvels boven Arco is het Castello te vinden, een ruïne van het kasteel van de graven van Arco. Vanaf de ruïne heeft u een adembenemend uitzicht over het dal en het Gardameer.

Internet: 
Arco – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl