Zeilen

Zeilen is na surfen zonder twijfel de populairste sport die uitgeoefend wordt op het Gardameer. Beginnende zeilers kunnen in vrijwel iedere badplaats zeil- en catamarancursussen volgen. In het noorden van het meer waait de wind over het algemeen sterker dan in het zuiden. Zeilers met weinig ervaring dienen hier rekening mee te houden. Als u op eigen houtje het meer op gaat, besef dan wel dat u kennis moet hebben van de internationale zeilregels. Het Gardameer kent een lange zeiltraditie en dit komt onder meer terug in de grote zeilwedstrijden die hier jaarlijks gehouden worden. ‘Centomiglia’ is een wedstrijd waarbij de wereldtop vertegenwoordigd is en vindt jaarlijks in september bij Bogliaco. Net als ‘Centomiglia’ kent ook ‘Intervela’ een geschiedenis van meer dan 50 jaar. Deze wedstrijden zijn voor iedereen een lust voor het oog.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl