Vissen

Het Gardameer is een goede plek voor wie van vissen houdt tijdens de vakantie. Ook de omliggende rivieren en bergstromen lenen zich uitstekend om te vissen. Als u gaat vissen vergeet dan geen visvergunning te kopen. De visvergunning is verkrijgbaar bij de diverse toeristenbureaus. Bij postkantoren en tabakswinkels kunt u vervolgens twee zegels kopen (€ 20,66,-) die u op de visvergunning dient te plakken. Hiermee kunt u voor onbepaalde tijd in alle nationale viswateren terecht. Met deze vergunning is ook vissen vanaf een boot toegestaan. Op het Gardameer kunt u het gehele jaar door vissen, maar voor enkele vissoorten geldt in bepaalde periodes een vangstverbod. Vissen is niet toegestaan vanaf een uur na zonsondergang tot een uur voor zonsopgang. Nachtvissen is alleen toegestaan als u op paling vist met maximaal 2 hengels en alleen vanaf de oever. Houdt u zich strikt aan deze regels, er wordt namelijk streng gecontroleerd. Buiten paling komen er in het Gardameer ook diverse soorten forellen voor. Ook de in Nederland veel gevangen karper, baars en snoek worden hier vaak bovengehaald.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl