Trekking

De omgeving rond het meer leent zich uitstekend voor intensieve wandeltochten. De heuvelachtige en soms bergachtige gebieden vereisen wel een goede uitrusting en bovenal een goede conditie. Het netwerk van wandelpaden is uitgebreid en goed gemarkeerd en is daarom een uitstekende manier om de streek beter te leren kennen. Het aanbod van wandelroutes is dusdanig uitgebreid dat u uren kont wandelen zonder een ander mens tegen te komen. Als dat uw voorkeur geniet is het niet aan te raden om de tocht over de kam van de Monte Baldo te maken. Hier komt namelijk de kabelbaan vanuit Malcésine aan, waardoor het er altijd druk is. Ondanks de drukte is de tocht zeker de moeite waard vanwege het adembenemende uitzicht op het 2000 meter dieper gelegen meer. Vanaf dit punt heeft u ook een goed uitzicht over de hoogvlakte van Tignale. Dit gebied biedt eveneens een grote verscheidenheid aan wandelroutes door een afwisselend en interessant landschap. Verder mag de verstokte wandelaar een tocht door het natuurpark Parco Alto Garda Bresciano zeker niet missen. De wandelpaden zijn overal goed gemarkeerd, maar u kunt eventueel wandelkaarten verkrijgen bij de plaatselijke toeristenbureaus.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl