Paardijden

Rond het Gardameer, en dan met name in het zuidelijke gedeelte, zijn er talloze maneges te vinden. Hier kunnen paarden worden gehuurd of er kan worden deelgenomen aan georganiseerde tochten door de prachtige omgeving. De georganiseerde excursies zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden. Paardrijden is het hele jaar mogelijk dankzij het milde klimaat, al kan het in de zomer wel warm zijn. Het is één van de leukste en beste manieren om de streek te verkennen. Zo zijn er tochten die langs de rivier de Mincio voeren, tochten die de heuvels met morenen bij Lazise en Bardolino verkennen en tochten die u over de velden van de Monte Baldo in het noorden leiden.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl