Golfen

Rond het Gardameer zijn er een achttal golfbanen te vinden. Golfen bij het Gardameer betekent golfen in een heerlijk klimaat op een unieke locatie. Al in 1912 werd de eerste golfbaan bij het Gardameer aangelegd in Bogliaco. Destijds was dit de derde golfbaan van Italië. De meeste banen liggen in een heuvelachtige omgeving en vanaf de prachtige holes heeft u een adembenemend uitzicht over het Gardameer. De golfbanen rond het Gardameer trekken golfliefhebbers van over de hele wereld.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl