Duiken

Iedereen die wel eens op vakantie is geweest naar het Gardameer weet dat er op en rond het water van alles te doen is. Wat niet veel mensen weten is dat onder het water van het Gardameer ook veel moois te zien is. In verschillende plaatsen langs het Gardameer zijn duikscholen gevestigd, waar u duikcursussen kunt volgen en een uitrusting kunt huren. Meer ervaren duikers kunnen mee op duikexcursies waarbij gedoken wordt naar gezonken galeien. Om ongelukken te voorkomen is op het hele Gardameer het gebruik van boeien verplicht.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl