Sporten

Zeilen is na surfen zonder twijfel de populairste sport die uitgeoefend wordt op het Gardameer. Beginnende zeilers kunnen in vrijwel iedere badplaats zeil- en catamarancursussen volgen. In het noorden van het meer waait de wind over het algemeen sterker dan in het zuiden. Zeilers met weinig ervaring dienen hier rekening mee te houden. Als u op eigen houtje het meer op gaat, besef dan wel dat u kennis moet hebben van de internationale zeilregels. De sterke groei van de golfsport heeft ook zijn sporen achtergelaten rondom het Gardameer. Tegenwoordig zijn er een achttal golfbanen te vinden. Golfen bij het Gardameer betekent golfen in een heerlijk klimaat op een unieke locatie. De meeste banen liggen in een heuvelachtige omgeving en vanaf de prachtige holes heeft u een adembenemend uitzicht over het Gardameer.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl