Quantum of Solace

De nieuwste James Bond film is voor een deel gefilmd in Italië. Zo werden de scènes aan het begin van de film opgenomen op het Gardameer, in Sienaen in Carrara. De film, die op 27 oktober 2008 in première ging in Londen, opent met een bloedstollende achtervolging. Deze 15 minuten durende achtervolging begint op het Gardameer en gaat dan van Malcesine op de oostelijke oever over op de Gardesana autoweg die door tunnels en stadjes leidt. De actie gaat vervolgens door tot aan Tremosine, de steile berghellingen boven de westelijke oever van het Gardameer, om vervolgens te eindigen in de stad Gargnano. Tijdens deze meesterlijke achtervolging wordt James Bond’s Aston Martin DBS achtervolgt door slechteriken die scheuren in Alfa Romeo’s. Meer gaan we niet verklappen van deze wederom geweldige film waarin 007 de hoofdrol speelt!

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl