De camper is ideaal

De laatste jaren zien we steeds meer campers op de wegen. Het vakantie vieren met een camper wint dan ook veel aan populariteit en tegenwoordig zijn er vele verhuurbedrijven waar u een luxe camper kunt huren voor een onvergetelijke vakantie.

Steeds meer Nederlanders huren een camper en gaan vervolgens op weg richting de Italiaanse Meren. Dan blijven ze eerste enige tijd bij het Comomeer om vervolgens door te reizen naar het Lago Maggiore en het Gardameer. Als het ergens bevalt, blijven ze langer en als ze er niks aan vinden, dan zijn ze zo weer weg. Met een camper heb je maximale bewegingsvrijheid! Daarnaast hoef je niet te sjouwen met koffers en ook het doen van boodschappen is eenvoudig want je ruimt ze meteen op in de camper!

De campers van tegenwoordig zijn van alle gemak voorzien. Naast een flatscreen televisie ontbreekt de DVD-speler natuurlijk niet. Voor de kinderen is er een spelcomputer dus die zullen zich niet snel vervelen tijdens de autoreis. U doet er wel slim aan om van te voren al enkele campings te boeken. Zo kunt u bij Eurocamp en Keycamp voordelige campings boeken die zijn gelegen aan de Italiaanse Meren.

Gepubliceerd door de redactie op 4 januari 2011

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl