Parco Nazionale dello Stelvio

Het Parco Nazionale dello Stelvio is het grootste Italiaanse park in het hele Alpengebied. Het strekt zich uit in het hart van de Centrale Alpen en omvat typische valleien die zijn gevormd door stromend water, water afkomstig van het imposante Ortles-Cevedale massief. Majestueuze bergketens, dichte bossen, hoge bergen en groen grasland zijn enkele kenmerken van dit indrukwekkende natuurpark. Door de vele hoogteverschillen komen er vele verschillende plant- en diersoorten voor. Het landschap is bezaaid met kleine dorpjes en “masi” op de bodems van de valleien en op de berghellingen. Ze vormen het bewijs van de landschappelijke en religieuze architectuur die kenmerkend is voor het park.

Internet: 
Parco Nazionale dello Stelvio – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl